sven

Anmälan Keb Classic Vinter 2021

Vår önskan och förhoppning är att vi till 2021 får en rejäl revansch på den tävling som i vintras uteblev på grund av pandemin. I år är antalet platser begränsade till 70 personer för att kunna möta restriktioner och krav för att säkert kunna genomföra arrangemanget.

Vi har med det också redan genomfört en mängd anpassningar utifrån de rekommendationer och allmänna råd Folkhälsomyndigheten tidigare gått ut med med vad gäller antal personer, boendet och måltider och vi kommer att hålla oss uppdaterad med den senaste informationen angående detta. Dessa förändringar är en förutsättning för att vi ska kunna välkomna dig, övriga tävlande och gäster på ett tryggt sätt. Vi hoppas på förståelse och ett gemensamt ansvar för att på så sätt skapa de bästa förutsättningar att genomföra Keb Classic vinter 2021!

Ni kommer inte behöva betala anmälningsavgiften och boendepaketet förens nästa år då vi vet närmare hur pandemiläget ser ut, men i nuläget räknar vi med att tävlingen kommer att genomföras som planerat.

Anmälningsavgift Alpinaklassen: 2290kr/person

Anmälningsavgift Skitouringklassen: 1790 kr/person

  • För anmälan till solosprint – se separat anmälningsformulär.